За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотелът разполага 2 частни луксозни вили, разположени в северния край на остров Занзибар, в близост до Кидоти. И двете вили разполагат с просторни частни тераси, а също така има и голяма тераса в рамките на терена. Това е идеално за семейства или по-големи групи, желаещи да вечерят заедно и да се отпуснат на мека мебел, на открито, с чаша охладено вино, докато наблюдават залеза. Със зашеметяваща панорамна гледка към сините води на Индийския океан.

В стаите

Вила 1 е 300 кв. м. с 4 спални, с 3 бани. Вила 2 е 200 кв. м. с 2 спални и 2 бани. И двете вили имат мраморни подове, ръчно изработени мебели от местни манга и кокосово дърво, произведения на изкуството от целия африкански континент, места за хранене на закрито и на открито, хамаци в градината, климатик. Градината обитава 6 костенурки и множество местни диви животни.

Вилите предлагат услуга с оптимален лукс с много включени удобства и предимства: I-pad, Bluetooth високоговорители, LED телевизори с плосък екран с цифрови канали, включително BBC, CNN, спорт и филми, DVD плейъри с домашна библиотека от над 200 DVD, включително много класически филми, сериали и детски филми, безплатен Wi-Fi, както и някои домашни уреди за упражнения; Включени са също удобства за баня, безплатна бутилка пенливо вино, пресован пресен сок и поднос с тропически плодове.

На територията на хотела

2 Основени ресторанта, бар, СПА - център, Wi-Fi (безплатно).

Платени услуги: водни спортове. 

Плаж

Собствен, пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.
 

Оценки и коментари